Skip to main content

‘Als je een visioen hebt van een toekomst waarin je gelooft, is het zaak om niet te blijven dralen, maar op weg te gaan. Omdat de weg naar iets nieuws niet breed en platgetreden is, zul je wendbaar moeten zijn. Je moet bereid zijn om fouten te maken en risico’s te nemen. Dat leer je door te spelen. Zo ontdek je grenzen, onvermoede kansen en nieuwe mogelijkheden. Hiervoor is #ruimte nodig. Ruimte om te mislukken, je idee├źn bij te stellen en opnieuw te beginnen. En je zult moeten samenwerken, verbintenissen aangaan en je ervaringen delen om werkelijk voorbij de horizon te komen.’ – Merlijn Twaalfhoven.

Heb jij ook een visie die je werkelijkheid wil maken? Stap in de ruimte en ontwikkel je leiderschap.
www.deruimte.co

#deruimte#schoolleiders#onderwijs#leiderschapsontwikkeling

Leave a Reply